CEO i eget liv

Velkommen

Til dig, som er CEO i eget liv

Træd ind i rollen som CEO i eget liv og tag ansvar for dit velvære. Bliv din egen leder, som navigerer med bevidsthed og investerer i hele dig. Med dyb selvrefleksion og empowerment kan du skabe en livsstil, der afspejler din autentiske kerne.

Som Den Bevidste CEO i eget liv er du ansvarlig for at lede dig selv mod personlig vækst og opnåelse af dine mål. Du tager lederskab over dine behov, ønsker og drømme, og du skaber en strategi der er i overensstemmelse med din sande essens.

Gennem indre arbejde og selvudvikling kan du udforske dine dybeste overbevisninger, dine begrænsninger, dit sande og autentiske jeg. Du inspirerer dig selv til at træde uden for din komfortzone og omfavne nye udfordringer med power, mod og handling. Det handler også om at skabe balance og trivsel på alle livets områder.

Så træd ind i rollen som CEO i eget liv og lad din indre visdom guide dig mod et mere meningsfuldt, autentisk og opfyldende liv. Du fortjener at leve som den bedste version af dig selv. Velkommen til transformationsrejsen som dén bevidste og kærlige CEO i eget liv.

Ditte_Julie-web (37)-min
Læs mere her

Vi har aldrig før kæmpet så meget for at være en del af fællesskabet, og alligevel føler vi os uden for. Vi ønsker at samles med ligesindede. Vi ønsker at samles i communities, føle vi hører til og spejle os i andre. Og alligevel taler vi om, at vi skal kunne stå stærkt i os selv.


Vi løber hurtigere end nogensinde før. Vi skal se perfekte ud, være den gode kæreste/ægtefælle, have succes og gøre karriere, være den gode ven, hjælpe andre, have styr på vores hjem, leve op til andres forventninger og give mere end vi har. Sandheden er, at vi i alt dette glemmer os selv. Fordi vi sammenligner os med andre. Vi har muligvis lært hjemmefra, at vi skal yde, før vi kan nyde. Men hvad er der at nyde, når vi har ydet så meget, at vi nærmest er brændt ud? Vi er egoister, hvis vi sætter os selv forrest, var der nogle, der engang fortalte mig. Men fra hvilken kilde vil du give af, hvis du er ved at miste dig selv? Ærligt, så synes jeg det er egoistisk! For hvem kommer og samler dig op? Ingen – der er kun dig. Vi skal lære, at vi skal sætte os selv først, fylde os selv op med det, som giver os energi, kærlighed og glæde. Vi skal lære, at al den kærlighed, omsorg og anerkendelse, vi behøver, faktisk bor inde i os selv, og ikke er noget, vi skal hente udefra. Når vi er fyldt op af os selv, giver vi til andre fra det smukkeste, reneste og mest autentiske sted.


Hvordan kommer du derhen? Det vil jeg guide dig og støtte dig til. Jeg vil give dig mine værktøjer, min måde at anskue livet på og dele ud af egne erfaringer, som jeg har lært på egen krop, sind og sjæl. Livet vil hele livet igennem komme med bump på vejen og udfordringer – det er en del af livet. Dette er vores livslektie. Den er her for at give os klarhed, læring, gå-på-mod, udvikle os og flytte os hen imod vores livsmission. Livets udfordringer kommer igennem hele livet, men dit syn på dem og måden du vælger at være med dem er dit valg. Hvis du tør at se dem som gaver, vil de skabe en helt ny livsglæde og fjerne gamle mønstre og overbevisninger. Vi kan ikke selv vælge mængden af livets små gaver (eller udfordringer), men vi kan vælge måden, hvorpå vi tackler dem.


Vi sammenligner os som sagt med andre, hvad der er rigtigt og forkert og normen. Fordi det er det, vi har lært igennem årtier. Fordi vi er flokdyr, og det er det, vi kender til. Men vi kommer til at pege fingre af andre, vi taler ubevidst andre ned, og synes det andre gør, er forkert. Men sandheden er, at det ikke er forkert. Du er bare blevet lært, hvad der i DIN verden er rigtigt og forkert. Men det er ikke rigtigt eller forkert i den store verden. Vi skal skabe mere selvkærlighed, rummelighed og bevidsthed, så vi kan finde hjem i os og dem, som vi i virkeligheden er. Vi skal turde stå i vores lys og skinne, som de smukke mennesker vi er.


Jeg har skabt Den bevidste CEO, for at kunne guide dig, støtte dig og være der for dig. Jeg har selv været på rejsen, og det er det stadig. Dette er nok i virkeligheden blot livet i din renhed og skønhed. Men jeg har taget et bevidst valg om, at jeg vil være den lyseste udgave af mig, og al den viden jeg har lært igennem de sidste 6 år, vil jeg gerne give videre til dig. For jeg tror på dig!


Produkter

Online

6 ugers forløb

I en travl hverdag hvor du formentlig sætter alt for høje krav til dig selv, og føler du skal og burde gøre mere, kan du måske komme til at føle dig utilstrækkelig og glemme dit værd. Du overlever mere end du lever.

Bevidsthed er nøglen til at udforske og forstå din indre verden. Det er det indre arbejde, der giver dig mulighed for at opdage dine dybeste sandheder, styrker og potentialer. Gennem bevidsthed får du muligheden for at frigøre dig fra begrænsninger og negative mønstre og skabe et mere autentisk og meningsfuldt liv. Samt skabe et værdisæt du kan stå inde for.

Forløbet på 6 uger inkluderer 5 livesession,ceremoniel kakao, den nye Drejebog, hjemmevideoer, øvelser, lydfiler og meditationer mv.

IMG_7948-min-scaled

“Din tid er begrænset, så spild ikke din tid på at leve en andens liv. Lad ikke bare stå til – hvilket er at leve med resultaterne af andres tænkning. Lad ikke lyden af andres meninger drukne din egen indre stemme. Hav modet til at følge dit hjerte og din intuition. Hjertet ved allerede, hvad du i virkeligheden ønsker. Skab dit liv!”

Fysisk

Workshop i Drejebog

Er du klar til at tage skridtet ind i en dybere selvudviklingsrejse?

På min workshop deler jeg ud af de erfaringer, som jeg har fået på min egen rejse. Jeg tror på, at den største visdom og styrke findes inde i os selv. Denne workshop er designet til at guide dig derind. Gå på opdagelse indeni dig, finde alt det glemte og guide dig mod en større bevidsthed. Gennem egne fortælleringer og delinger, Drejebogens mange værktøjer, kreative indspark, meditation og energiarbejde samt dybdegående snakke vil vi udforske emner, som skaber personlig vækst, selvrefleksion og selvkærlighed.

Workshop horisontal 8
Workshop horisontal 7
Workshop horisontal 5
Workshop horisontal 4
Workshop horisontal 3
Workshop horisontal 9
Workshop horisontal 10

Fysisk

Kakaoceremoni

Trænger du til at genoprette balancen og forbindelsen til din indre kerne? Deltag i min unikke 3-timers kakaoceremoni kombineret med saunagus og isbad. Mærk hvordan hele din krop, sind og sjæl bliver sat på arbejde, kaldet hjem og forlad ceremonien med indre ro, dyb forbindelse til hele dig.

Jeg inviterer dig til en helt særlig oplevelse, hvor du vil blive guidet gennem en hjertelig ceremoni, der stimulerer dine sanser og åbner op for en dyb forbindelse til din indre kerne. Nyd varmen fra gusen, som bliver meget meditativt og terapeutisk for kroppen. Det renser din krop og løsner eventuelle spændinger. Efterfulgt af et intenst isbåd, der stimulerer blodcirkulationen i kroppen og giver dig en følelse af klarhed og fornyelse.

Plej dig selv med denne kakaoceremoni, for at komme hjem i dig. Mærk hele dig igen og giv slip på det, som ikke længere tjener dig. Sæt tid af til selvomsorg og selvforkælelse.

Ceremoni-scaled

“Ved at kombinere kakaoceremonien, saunaen og isbadet skaber vi et unikt og magisk rum, hvor du kan åbne dit hjerte, finde ind til dit sande selv og forbinde med andre, der deler denne rejse med dig.”

Produkter

    Din kurv
    Din kurv er tomGå tilbage til shop