6 ugers forløb

SKAB INDRE FLOW OG BEVIDSTHED

I en travl hverdag, hvor du formentlig sætter alt for høje krav til dig selv og føler, at du skal og burde gøre mere, kan du måske komme til at føle dig utilstrækkelig og glemme dit værd. Du overlever mere, end du lever.

Bevidsthed er nøglen til at udforske og forstå din indre verden. Det er det indre arbejde, der giver dig mulighed for at opdage dine dybeste sandheder, styrker og potentialer. Gennem bevidsthed får du muligheden for at frigøre dig fra begrænsninger og negative mønstre og skabe et mere autentisk og meningsfuldt liv. Samt skabe et værdisæt, du kan stå inde for.

IMG_7948-min-scaled

Dato:

Starter mandag den 23. oktober 2023
Slutter mandag den 4. december 2023

Pris for 6 uger inkl. 5 livesession,ceremoniel kakao, den nye Drejebog, hjemmevideoer, øvelser, lydfiler og meditationer mv.

Pris: 5.555 kr.

Tilmeld dig forløbet

Skab indre flow og bevidsthed

Gennem et 6 ugers forløb hos mig vil jeg guide dig til at skabe et større bevidstheds flow.
Indre flow handler om at være i harmoni med dit indre og dine omgivelser. Det er den tilstand, hvor vi oplever en ubesværet strøm af energi, kreativitet, skaberkraft og fokus. Når du er i et bevidstheds flow, vil du opleve en dybere forbindelse til din passion og formål. Dette forløb vil guide dig til at genopdage alt det glemte, alt det skjulte inde i dig og komme i indre flow.

Gennem dette forløb vil du også udforske begrebet glæde og energi. Glæde er ikke blot et øjeblik, men en tilstand af åbenhed og taknemmelighed i dit liv. Når du er forbundet til din indre taknemmelighed, bliver du mere modstandsdygtig over for livets udfordringer og i stand til at sprede positivitet til andre. Du vil skulle arbejde med teknikker, der markant vil hjælpe med at vække og oprette forbindelsen til dig igen.

Derudover skal du fokusere på forståelsen af, hvem du er som individ. Sammen vil vi udforske dine værdier, passioner, styrker og formål. Ved at bruge mere tid på at opdage dig selv, vil du opdage, hvordan du kan leve i overensstemmelse med hele dig og skabe et meningsfuldt og autentisk liv.

Dette forløb er en kærlig opfordring til at fordybe dig i din egen indre verden, til at udforske og udvide dine grænser og til at åbne dig for nye muligheder og anskuelser. Jeg er her for at støtte og guide dig i denne transformation og dele værdifulde værktøjer, der vil hjælpe dig med at trives og blomstre. Gøre dig stærkere i dig.

Jeg vil guide dig mod større bevidsthed og hjælpe dig til at opnå indre frihed. Jeg tror på, at når vi fylder os selv op med det som nærer os, så giver vi til andre fra det smukkeste, reneste og mest autentiske sted.

Hvad får du ud af det:

 • Dybere forståelse af din indre verden og selvbevidsthed.
 • Opdagelse af dine dybeste sandheder, styrker og potentialer.
 • Frigørelse fra begrænsende mønstre og negative tanker.
 • Skabelse af et mere meningsfuldt og autentisk liv i overensstemmelse med dit indre.
 • Genopdagelsen og fordybelse af forbindelsen til dit indre flow.
 • Oplevelsen af ubesværet strøm af energi, skaberkraft, kreativitet og fokus.
 • Øget forståelse og større modstandsdygtighed over for livets udfordringer.
 • Værdifulde værktøjer til at arbejde med dine kerneværdier.
 • Skabe mere selvindsigt, selvkærlighed, energi og flow.
 • Forståelsen af, hvorfor Drejebogen er et givende og nærende redskab til øget bevidsthed.
 • Lære at manifestere og tiltrække det rigtige for dig.
 • Øge din vibration, frekvens og power.
 • Evne til at leve i overensstemmelse med dig selv og skabe et meningsfuldt og autentisk liv.
 • En investering i din transformation.

Alt dette for 5.555 kr.

Forløb

Uge 1

Opdag kraften i “JEG ER” og skab dyb forbindelse til dig selv i den første uge af mit transformationelle online forløb. Dyk ned i din egen bevidsthed og opdag værdien af at skrive Drejebog. Dét, at skrive daglige tanker, refleksioner, taknemmelighed og bruge visdomskort/englekort er kraftfulde værktøjer til personlig vækst.

Udforsk kraften i “JEG ER”. Lær at bruge den mest powerfulde sætning i dit indre univers til at styrke din selvopfattelse og positivt påvirke dit liv.

Start din Drejebogsrejse: Oplev den terapeutiske kraft ved at skrive dine tanker og følelser ned, og skab et rum til dyb selvrefleksion og personlig udforskning.

Find vejledning med visdomskort: Dyk ned i visdommens verden og modtag guidance til din transformation gennem kortene, som åbner op for nye perspektiver og indsigt. Vær åben for at modtage guddommelig støtte. Skab tillid til, at du er guidet og beskyttet på din rejse mod større bevidsthed og indre flow.

Uge 2

I denne uge er fokus på at dykke dybere ind i selvet og sindet. Hvor du vil skulle udforske og skabe forståelse for dine celler i kroppen, dine mønstre og overbevisninger. Gennem denne opdagelse vil du opdage og frigøre begrænsende mønstre og skabe plads til nye sande, støttende og positive overbevisninger for dig.

Du skal lære om dine celler, deres hukommelse og hvordan de påvirker din adfærd, mentaltrivsel og reaktioner. Opdag betydningen af at bevidstgøre og forløse gammel energi gemt i dine celler. Frigørelse af gamle mønstre og overbevisninger, som ikke tjener dig længere.

Uge 3

Åbn dit hjerte og opdag dybden af din indre visdom gennem en kraftfuld, selvkærlig og smuk nymåne kakaoceremoni. Dyk ned i hjertet og skab forbindelse til din kærligheds energi. I denne uge får du en unik mulighed for at åbne dit hjerte og forbinde dig med en dybere del af dig selv.

Der afholdes også en live Q&A i denne uge, hvor du kan stille spørgsmål til din rejse. Vi har nemlig taget hul på uge 3, og mange tanker, følelser og gamle mønstre kan komme op. Det er meget naturligt, når du arbejder så intenst med dig selv.

Ugen står også på en kreativ hjemmeopgave, hvor du skal sætte intentionen og “bygge dit land” på et visionboard. Alt i alt er denne uge præget af kærlighed, forståelse og kreativitet.

Uge 4

I denne uge skal vi gå på opdagelse i, hvor betydningsfuldt det er at skrive dagbog samt taknemmelighedsdagbog. Det ligger en stor transformation i det rum du skaber med dig i denne skrivning. Det er her mange af nøglerne til dit indre arbejde ligger, og det er her du kan opdage, hvad der gentager sig for dig. Hvilke mønstre som holder dig tilbage, for ikke at udleve dit sande og autentiske jeg.

Jeg vil guide dig igennem refleksionsøvelser, som kan skabe en indre ro inde og en større taknemmelighed. Du vil skabe en forbindelse til dit indre og styrke din evne til selvrefleksion og skabe en større bevidsthed. Du vil opdage, at denne praksis kan være en kilde til inspiration, healing og personlig vækst.

Uge 5

Ønsker du at opleve en dyb forbindelse med dit indre potentiale og manifestere det liv du drømmer om? Så vil du elske de værktøjer og guidance du skal igennem i denne uge.

Gennem en kraftfuld kombination af bevidsthedsmodellen, loven om tiltrækning og praktiske værktøjer, vil du lære at skabe klarhed om dine ønsker, frigøre begrænsende overbevisninger og tage konkrete skridt mod dit sande og autentiske liv.

Du vil lære at bruge positiv tænkning og visualisering til at tiltrække det, som er rigtigt for dig. Du vil udforske, hvordan du kan være åben over for de uventede muligheder og tegn, som universet præsenterer for dig. Du vil lære at opbygge tillid til processen, således at magien kræfter kan skabe det du beder om.

Uge 6

Skab dit drømmeliv ved brug af bønnens kraft, som på mange måder omfavner alt det, du har lært indtil nu.

Du vil lære at forbinde dig med dit højere jeg, det guddommelige og bønnens kraft, finde indre ro og klarhed samt udtrykke dine ønsker og behov. Ved at integrere disse principper i dit daglige liv, kan du skabe en dyb forbindelse mellem din indre og ydre verden og skabe det liv, du altid har ønsket.

Du er på en smuk rejse mod at skabe større bevidsthed og en mere autentisk og sand udgave af dig.

 

Tilmeldig dig forløbet

  Din kurv
  Din kurv er tomGå tilbage til shop